Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nicrias Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii tipar digital Timisoara
Brand
Tipografie digitala, tipar digital
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Metodele moderne de imprimare, cum ar fi laser sau jet de cerneală sunt cunoscute ca tipar digital. In imprimarea digitală imaginea este trimisa direct la imprimanta folosind fisierele digitale, cum ar fi PDF-urile si a celor de la software-ul grafic (CorelDraw, Adobe Illustrator si Adobe InDesign).

Acest lucru elimină necesitatea unei plăci de imprimare, folosita în imprimarea offset, astfel se pot economisi bani si timp. Tiparul digital a adus o mare flexibilitate si viteza de răspuns rapid pentru imprimarea la cerere.

Atunci cand doriti sa aveti materiale publicitare intr-un termen foarte scurt, la un pret mic si in orice cantitate, printul digital este alegerea ideala. Tiparul digital este recomandat in cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari se fac, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar.

Calitatea printului digital este impecabila, deoarece folosim echipamente profesionale de ultima generatie. Se elimina astfel costurile mari de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Însa, cel mai important avantaj este eliminarea stresului tirajului, deoarece poti efectua comenzi de tipar digital chiar si într-un singur exemplar.

Printul digital, cunoscut si sub denumirea de tipar digital, se refera la o gama larga de materiale, de la carti de vizita, afise, flyere sau fluturasi si pliante, pana la printuri cu destinatie indoor (postere, afise, autocolant PVC printat, backlit film, tablouri de canvas etc.) si cele cu destinatie outdoor (bannere frontlit, backlit, dubla fata, citylight, blueback, tyvek etc.).

Va invitam sa accesati tipul de tipar digital care corespunde nevoilor dumneavoastra si speram sa gasiti toate informatiile necesare. In caz contrar va rugam sa ne adresati o solicitare accesand pagina de contact.

Veti primi toate lamuririle de la un reprezentat al companiei noastre, in cel mai scurt timp cu putinta.
Din Gura in Gura