Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nicrias Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Albume foto personalizate, cadouri albume foto carte
Brand
Albume foto personalizate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Amintirile dumneavoastra merita sa fie puse in valoare si pastrate in conditii deosebite. Realizam diverse variante de album foto cu deschidere la 180 grade, pagini perfect plane rigidizate cu PVC dublu adeziv. Tiparim la rezolutie de 5760x1440 dpi cu cerneala UltraPixel Hi-Gloss cu Vivid Magenta, ce foloseste 9 cerneluri pe baza de pigmenti, pentru a asigura albumelor noastre o gama cromatica foarte larga ce rezista la apa si la decolorare.

Beneficiati de trei niveluri de negru care va ofera o scara perfect echilibrata a nuantelor de gri si gradatii fine ale acestora. Hartia profesionala Epson RC (lucioasa, mata sau cristal) pe baza de rasina, folosita la albume, in combinatie cu cerneala pigment UltraPixel-HighGloss realizeaza fotografii stralucitoare in culori naturale, la o calitate superioara celor de laborator, rezistente la apa (impermeabile), cu uscare instantanee, rezistente 100-200 de ani.

Trimiteti pozele in format digital, iar noi le aranjam in pagina pentru a crea o superb album foto. Fotocartea este cel mai frumos mod de a-ti pastra amintirile intr-o eleganta combinatie de clasic si modern.Albumele clasice nu ar trebui sa dispara, dar trebuie aduse la cerintele si standardele actuale. Noi va oferim un album inedit, diferit de clasicele albume cu poze inserate sub folii transparente.

Fotocartea este realizata dintr-o singura fotografie (de dimensiunea albumului deschis) ce contine un colaj de fotografii realizat in programe de grafica. Indiferent daca ai fotografii de nunta, din concediu, sau doar adunate în timp, noi le putem aranja într-un album foto inedit.

Albumele digitale profesionale (pagini rigide, coperti rigide, de inalta calitate) sunt disponibile in mai multe variante tehnice de realizare si dimensiuni. Albumele fotocarte sunt excelente ca si albume de absolvire, de evenimente, pentru petreceri, botezuri sau alte ocazii speciale.

De asemenea acestea pot reprezenta sfarsitul perfect al unei vacante reusite. Folosim cea mai moderna tehnologie, fapt ce asigura realizarea unui album foto digital de inalta calitate la preturi accesibile.Va asiguram de calitatea ireprosabila a produselor noastre si va invitam sa urmariti oferta de albume fotocarte din sectiunea de promotii a site-ului.
Din Gura in Gura