Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nicrias Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Imprimare carduri, carduri fidelitate, carduri cadou
Brand
Carduri fidelitate, carduri cadou
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Realizam produse pentru sisteme de control acces tip card de proximitate personalizat si securizat, card nemagnetic personalizat, imprimare card PVC cu holograma de securizare in stratul de protectie sau element de securizare - holograma film, card magnetic POS, card fidelitate, card de membru, card cadou in tipar digital sau offset, ecusoane, legitimatii, permise.

Va oferim: suporturi de informatie standardizate, securizate si individualizate, carduri de proximitate cu grosimea de 1,8 sau 0,80 mm, sau cartele magnetice - 30 mil (0,76 mm), format 54 x 86, policromie pe o fata (design conform solicitarii beneficiarului), holograma in stratul de protectie, holograma film GSH (marca furnizor), codare magnetica strat 1,2,3, orizontal sau vertical, elemente de identitate vizuala specifice institutiei, date personale si foto digital, personalizare carduri, ecusoane, legitimatii, permise format 65 x 95mm, policromie pe o fata, imprimare monocroma text pe verso, semnatura, stampila beneficiar, clips buldog cu bareta transparenta din vinilin.

Un program de loializare a clientilor dumneavoastra prin carduri este un mijloc de marketing excelent pentru a va rasplati clientii fideli, dar si pentru a atrage altii noi. Special concepute pentru a recompensa clientii, solutiile de fidelizare va pot informa si despre cum isi cheltuie clientii banii in magazinul dumneavoastra.

Aceste informatii personalizate dau valoare campaniilor de marketing, programelor de relatii cu clientii dar si promovarii imaginii dumneavoastra. Dupa imprimarea si personalizarea produselor, acestea pot fi finisate prin metode speciale pentru a le conferi siguranta sau eleganta. Toate produsele noastre au un finisaj de rezistenta prin laminare inclus în pret. Daca doriti siguranta împotriva falsificarii putem aplica, în afară de metodele traditionale de securizare, holograme in stratul de protectie.

Pentru a le conferi un aer de eleganta si profesionalism puteti opta pentru culori metalice sidefate, forme în relief, parfumuri deosebite, folii autoadezive sau chiar texturi speciale. Pot fi perforate pentru a fi folosite ca si ecuson sau pot fi realizate in forma detasabila, ca si breloc pentru chei. Compania noastra va ofera servicii de productie si personalizare carduri, grafica si design, asistenta tehnica precum si suportul necesar gasirii celor mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra.

Pe o piata aflata in continua schimbare, intelegem cat este de important sa ne orientam catre nevoile fiecarui client sa ne imbunatatim continuu activitatea si ne folosim toate resursele si cunostintele pentru a gasi cea mai potrivita rezolvare.Urmariti oferta noastra de carduri de fidelitate si carduri cadou in sectiunea de promotii a site-ului.
Din Gura in Gura