Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nicrias Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tipar digital si offset carti Timisoara, editare carte
Brand
Tipar digital si offset carti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca sunteti în cautare de solutii pentru tipar si editare carte, carte pentru copii, publicarea de cursuri universitare şi preuniversitare, monografii, lucrari stiintifice, lucrari de arta, in tiraje mici si medii, ati gasit partenerul potrivit.

Suntem specializati in tiparirea de carte in tiraje mici si foarte mici. Va punem la dispozitie intreaga noastra experienta pentru a imprima lucrari chiar si intr-un singur exemplar. Fie ca e vorba de beletristica, literatura, manuale tehnice, reviste, brosuri de utilizare - va oferim o gama variata de produse finite la cele mai atractive preturi si calitate excelenta.

Executam cartea in tirajul solicitat, lucrari de diploma, caiete speciale, carte de colorat, carte personalizata pentru copii, sau speciala pentru prescolari, in tipar digital monocrom si policrom, brosate cu termoclei, coperta carton lucios, indosariate cu inele plastic sau spire metalice, coperti din vinil transparent sau plastifiate.

Cartile sunt de regula realizate cu interior din hartie offset de 80g tiparita alb-negru sau color, la care se adaugă coperta din carton de 250g sau 300g lucios sau mat tiparita alb-negru sau color. Ca optiuni, pentru un aspect mai special, coperta se poate celofana (lamina) sau se poate tipări pe ambele fete, iar pentru minimizarea costurilor, se poate opta pentru o coperta colorata, tiparita doar cu negru. Va oferim servicii tipografice de cea mai buna calitate, seriozitate si profesionalism.
Din Gura in Gura